Kenya Dışişleri Bakanı Atina'ya gelecek

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, 9 Mayıs Pazartesi günü Kenya Dışişleri Bakanı Rachelle Omamo'yu Atina'da kabul edecek.

Tunacan Atalay
Tunacan Atalay
08 Mayıs 2022 Pazar 19:58

İki bakan, Yunanistan ve Kenya Dışişleri Bakanlıkları arasında diplomatik eğitim alanında işbirliği konulu bir Mutabakat Zaptı imzalayacak. Ardından Dendias ve Omamo saat 13.55'te basına ortak açıklama yapacak.

Görüşmelerin ortak çıkar sektörlerinde ikili ilişkilerin daha da güçlendirilmesi, AB-Afrika Birliği ilişkileri, pandemi ve iklim değişikliği ile mücadele gibi küresel zorluklar ve uluslararası gelişmelere odaklanması bekleniyor. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.