Yunanistan'da Kovid-19 vakaları 10 binin altına düştü

Ulusal Halk Sağlığı Teşkilatı (EODY), Pazar günü yayınladığı günlük pandemi brifinginde, 9 bin 294 yeni koronavirüs vakası ve virüse bağlı 13 duyurdu. Yunan sağlık yetkilileri ayrıca, yoğun bakım ünitelerinde tedavi gören 93 entübe hasta olduğunu açıkladı.

Tunacan Atalay
Tunacan Atalay
27 Haziran 2022 Pazartesi 12:50

Ekathimerini haber sitesinde yayımlanan bu haber Selma Kabakçı tarafından Türkçe'ye tercüme edilmiştir.

Pandeminin başlangıcından bu yana Yunanistan'da teyit edilen toplam Kovid-19 vakası sayısı 3 milyon 616 bin 874'e yükselirken, virüse bağlı toplam ölüm sayısı da 30 bin 178 olarak kaydedildi.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.