Girit adasına inmek üzere olan uçakta kavga
Yunanistan'ın Girit Adası'na inmeye hazırlanan bir uçakta alkollü yolcular ortalığı birbirine kattı. Uçaktaki kişilere sataşıp kavga çıkaran yolcular yüzünden pilot kokpitten çıkmak zorunda kaldı. Hızını alamayan saldırgan pilotun yüzüne yumruk attı.


Yunanistan'ın Girit adasına inmek için hazırlanan bir uçakta korku dolu anlar yaşandı. Salı gecesi meydana gelen olayda, uçakta bulunan ve alkol alan adamlar birbirlerine girdi. Olayın büyümesi üzerine uçuş ekibi kavga eden grubu sakinleştirmeyince pilot kabinden çıkmak zorunda kaldı.
"KÜFÜRLER SAVURDU"
Hızını alamayan saldırganların pilotun yüzüne yumruk attı. Yaşananları anlatan bir yolcu, "Tam bir kaostu. Alkol alan adam ve arkadaşı tüm yolculuk boyunca küfürler savurdu" dedi.
ALKOLLÜ OLDUKLARI SÖYLENDİ
Başka bir yolcu da adamların saatler boyunca sabahtan beri aldıkarı alkolle övündüklerini söyleyerek, "Başkasının koltuğuna oturdular, kalkmaları isteyince küfrettiler. İnsanlara uçaktan inince 'seni ezeceğim' diye tehdit ediyorlardı.
OLAY NEDEN YAŞANDI?
Gerilimin, hosteslerden birinin iniş yapınca bir havaalanı polisinin adamlara eşlik edeceğini söylemesi üzerine tırmandığı öğrenildi.
İlgili Galeriler