Atina'daki Ukraynalı mülteciler toplu taşımayı 90 gün boyunca ücretsiz kullanabilecek

Atina Kentsel Ulaşım Örgütü (OASA) tarafından yapılan açıklamaya göre, Attika'da ikamet eden Ukraynalı mülteciler, Çarşamba gününden itibaren 90 gün boyunca otobüs, troleybüs, metro ve tramvayları ücretsiz kullanabilecek.

Tunacan Atalay
Tunacan Atalay
19 Mayıs 2022 Perşembe 12:47

Kathimerini haber sitesinde yayımlanan bu haber N. Özgür Göven tarafından Türkçe'ye tercüme edilmiştir.

Ukraynalı Mültecilere, OASA'nın bilet gişelerinden kişiselleştirilmiş elektronik 'Athenacard' seyahat kartları verilecek.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.