Almaya Dışişleri Bakanı Baerbock, mülteciler için Atina’da

Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock, Yunanistan’ın başkenti Atina’da mülteciler konusunda temaslarda bulunacak.

Tunacan Atalay
Tunacan Atalay
29 Temmuz 2022 Cuma 19:35

Ekathimerini haber sitesinde yayımlanan bu haber Selma Kabakçı tarafından Türkçe'ye tercüme edilmiştir.

Bakan daha önce de, Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah el-Sisi ile Almanya'da yaptığı son görüşmede, insan hakları sorunlarını gündeme getirmişti.

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias'ın ise, Türkiye'ye silah ihracatı ve II. Dünya Savaşı tazminatları konusunu gündeme getirmesi bekleniyor.

Atina’nın gündeminde ayrıca, Türkiye'nin son yıllarda Ege ve Doğu Akdeniz'deki tutumu yer alacak. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.