Yunanistan yatırım forumu 13 Temmuz’da düzenlenecek

Yunanistan'da 5'incisi düzenlenecek olan "InvestGR Forum 2022: Yeni Bir Yunanistan Ortaya Çıkıyor" başlıklı yatırım forumu,  13 Temmuz'da Atina Grand Hyatt Otel'de gerçekleştirilecek.

Tunacan Atalay
Tunacan Atalay
15 Haziran 2022 Çarşamba 15:22

Ekathimerini haber sitesinde yayımlanan bu haber Selma Kabakçı tarafından Türkçe'ye tercüme edilmiştir.

Forum, Avrupa Komisyonu Yunanistan Temsilciliği, Kalkınma ve Yatırım Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı ve Yunanistan İşletmeler Federasyonu'nun (SEV) himayesinde düzenleniyor.

InvestGR Forum'un kurucusu Andreas Yannopoulos yaklaşan forumla ilgili olarak, "Bu kadar önemli kurumların InvestGR Forumu'na sürekli desteklerinden mutluluk ve onur duyuyoruz. Bize gösterilen güven aynı zamanda, 5'inci InvestGR Forum 2022'den ilgi çekici ve doyurucu içerik beklentilerini karşılamada çıtayı daha da yükseltiyor" dedi.

Forumun stratejik sponsorları EY Greece ve JTI olurken, diğer sponsor ve destekçiler arasında Alpha Bank, ABBVIE, Enel Green Power, Hill International, HPE, Huawei, IPTO, JUWI, NN Hellas, Performance teknolojisi ve SAP kurumları yer alıyor.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.