Atina - Selanik otobanında otomobil gişe ücretlerinde son durum

501 kilometrelik Atina - Selanik otobanında otomobiller için toplam gişe ücreti 31,65 Euro'ya yükseldi. 29 Kasım tarihinde, Egnatia Odos şirketinin gişesinin de eklenmesinin ardından Atina - Selanik yolu üzerindeki şirket sayısı 4'e çıktı.

M. İkbal Hatunoğlu
M. İkbal Hatunoğlu
23 Aralık 2021 Perşembe 11:14

Atina - Selanik otobanı 4 bölüm olarak; Nea Odos, Kentriki Odos, Aegean Motorway ve Egnatia Odos şirketleri tarafından yönetiliyor.

Yunanistan'da otobanlar devlet desteği ile özel şirketler tarafından inşa ediliyor ve işletiliyor. Agean Motorway, Attiki Odos, Egnatia Odos, Moreas Odos, Nea Odos ve Kentriki Odos şirketlerine ait Yunanistan genelinde 3.025 Km otoban bulunuyor.

Atina - Yunanistan otobanında (A1 Otobanı) 29 Kasım 2021 tarihi itibari ile otomobillerden alınan gişe ücretleri şu şekilde;

Gişe  Miktar  Şirket
Gişe 1  €     3,25 Nea Odos
Gişe 2  €     3,80 Nea Odos
Gişe 3  €     3,80 Nea Odos
Gişe 4  €     1,75 Kentriki Odos
Gişe 5  €     1,85 Kentriki Odos
Gişe 6  €     3,40 Aegean Motorway
Gişe 7  €     3,90 Aegean Motorway
Gişe 8  €     2,50 Aegean Motorway
Gişe 9  €     3,10 Aegean Motorway
Gişe 10  €     3,10 Aegean Motorway
Gişe 11  €     1,20 Egnatia Odos
TOPLAM  €   31,65

Etiketler; #Atina Selanik Otoban Ücretleri #Yunanistan Haberleri #Atina Haber

İlgili Galeriler
Yunanistan'da Çarşamba günü bono ihalesi yapılacak
1 0
Bakanlığın "Ortak Tarım Politikası" çevrimiçi olarak yayınlandı
15 0
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.