Yunanistan'da 16 yaşındaki gencin ağır yaralanmasına sebep olan polis cinayetten yargılanıyor

Yunanistan'da akaryakıt istasyonundan yakıt alan ve ödeme yapmadan kaçan 16 yaşındaki genci ağır yaralayan polis mahkemeye çıkarılacak.

Tunacan Atalay
Tunacan Atalay
09 Aralık 2022 Cuma 13:14

Ekathimerini haber sitesinden çevirilen bu haber, Nesibe Özgür Göven tarafından tercüme edilmiştir.

Yunanistan'da bir akaryakıt istasyonundan aracına yakıt aldıktan sonra ödeme yapmadan istasyondan ayrılan 16 yaşındaki gence ateş ederek ağır yaralanmasına sebep olan 34 yaşındaki polis memuru, kasten adam öldürme ve silahını yasadışı yollardan ateşleme suçlamalarıyla ilgili Selanik'te bugün mahkemeye çıkarılacak.

Mahkeme dışında bir protesto gerçekleşti.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.