Troya'da bir adam, eşini ve çocuklarını banyoda gizlice kayda almaktan tutuklandı

Troya'da bir adam, eşinin ve çocuklarının özel yaşamlarını kaydetmek için banyoya gizli kamera yerleştirdiği iddiasıyla tutuklandı. Eşinin şikayeti üzerine polis tarafından yakalanan şahıs, çocuk pornografisi suçlamasıyla yargılanacak.

Tunacan Atalay
Tunacan Atalay
04 Mayıs 2023 Perşembe 13:07

Ekathimerini sitesinden alınan bu haber, Nesibe Özgür Göven tarafından tercüme edilmiştir.

Batı Atina'nın Troya banliyösünde yaşayan 48 yaşındaki bir adam, eşinin ve çocuklarının özel yaşamlarını kaydetmek için banyoya gizli kamera yerleştirdiği iddiasıyla tutuklandı. Adamın eşi, çocuklarının ve kendisinin çıplak fotoğraflarını ve videolarını içeren mobil telefonunda kamera ve materyalleri bulduktan sonra polise ihbarda bulundu. Polis, adamı aynı bölgede bulunan iş ofisinde yakaladı. Alkolün etkisi altında olduğunu belirtilen adam, çocuk pornografisi suçlamasıyla yargılanacak. 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.