İngiliz uyruklu zanlı kundaklama suçundan yargılanacak

Doğu Attika'daki Malakasa'nın ormanlık bölgesinde Pazar günü kundaklama girişimiyle ilgili olarak İngiliz uyruklu zanlı, tutuklu yargılanmak üzere mahkemeye sevk edildi.

İngiliz uyruklu zanlı kundaklama suçundan yargılanacak
Tunacan Atalay
Tunacan Atalay
08 Haziran 2022 Çarşamba 13:05

Kathimerini haber sitesinde yayımlanan bu haber N. Özgür Göven tarafından Türkçe'ye tercüme edilmiştir. 

31 yaşındaki gencin tutuklanma kararı, ifadesini sunmasının ardından sulh hakimi ve savcı tarafından kabul edildi. Şüpheli, Malakasa sakinlerinin polisi arayarak, Atina-Selanik karayolunun yakınında kuru çalıyı yakmak suretiyle yangın çıkardığını söylemesi üzerine polis ekipleri tarafından tutuklandı.

Dava dosyasına göre, şahsın üzerinde beş adet çakmak, mum, bir gaz tüpü ve üç farklı brülör telefonu bulundu.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.