Girit'te 22 yaşındaki bir genci öldürmekle suçlanan adam tutuklandı
Girit'in Resmo kenti yakınlarında 12 Haziran günü, tartıştığı 22 yaşındaki genci silahla öldürmekle suçlanan 44 yaşındaki adam tutuklandı. Güvenlik gerekçesiyle Resmo Emniyet Müdürlüğü'nde ifade veren zanlı, Agia Chanion'daki cezaevine nakledilecek.


Ekathimerini haber sitesinde yayımlanan bu haber Nesibe Özgür Göven tarafından Türkçe'ye tercüme edilmiştir.
Olay, 12 Haziran Pazar günü öğle saatlerinde, Argoulio köyünde meydana geldi. Polis kaynaklarına göre, 22 yaşındaki genç ile 44 yaşındaki adam, hayvan otlatma ve arazi anlaşmazlığı yüzünden tartıştı. Ardından adam, 22 yaşındaki genci takip ederek, gencin kız kardeşinin evinde tabancayla dört el ateş ederek ölümüne sebep oldu.
Resmo'daki hastaneye kaldırılan yaralı genç yaşamını yitirdi. 44 yaşındaki adam daha sonra avukatıyla birlikte polise giderek teslim oldu. Cinayet silahını da ayrıca polise teslim etti.
44 yaşındaki adamın Avukatı Dionysis Verras gazetecilere verdiği demeçte, müvekkilinin 22 yaşındaki genci öldürdüğü için olay anında çok pişman olduğunu söyledi
İlgili Galeriler